Звезди от хитовия сериал "Приятели" се събраха отново за специално шоу

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:10 / 23.02.2016
935
Пет от шестте звезди на хитовия сериал "Приятели" се събраха отново за специално двучасово предаване на телевизия NBC в чест на режисьора Джеймс Бъроус, съобщава Би Би Си.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк седнаха отново на един диван. Шестият "приятел" Матю Пери пропусна събирането, но се включи чрез сателитна връзка, за да представи петимата си колеги и да сподели опита си от работата с Бъроус.

"Бихме направили всичко за Джеймс, който ни предостави шанса на живота ни. Благодарение на него заедно преживяхме приятелства, срещи, раздели, бебета... Изобщо всичко! Освен това изпитахме и любовта на целия свят", сподели развълнуваната Дженифър Анистън.

Дамите от хитовия сериал допълниха, че са пренесли екранното си приятелство и в живота. Актрисите с умиление си спомниха как през 10-те години, докато са се снимали в "Приятели", са хапвали един и същ обяд - салата, приготвяна от Анистън.

Някои фенове на сериала обаче останаха разочаровани от т.нар. "събиране" на любимците си от "Приятели" и побързаха да споделят недоволството си в социалните мрежи. От посланията им стана ясно, че са очаквали реален епизод от сериала, а вместо това трябвало да гледат трибют.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Актриса, известна у нас като Джема от "Любовницата на Граминя", и...
Как да предотвратим усложненията при хипертония?
Свилен Ноев от "Остава": Артистите винаги трябва да се съмняват д...
Макс Баклаян: Когато накараме парите да работят за нас, тогава см...
Съдят рапъра Кание Уест за сексуален тормоз над негова бивша асис...
Българите луднаха да купуват къщи на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).