Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
bTV хвърли бомба! Взе известна водеща и пуска ново предаване!
Автор: Екип Varna24.bg 13:28 / 06.07.2020Коментари (6)2316
©
Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас. Предаването "Папараци" поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България, който ще носи името – "Папараци – ново 20!". Шоуто ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор, а в изцяло новото студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова.

Всяка неделя вечер доброто настроение ще превзема ефира с много ирония, звезди в парадоксални ситуации и неподправени емоции. Главни действащи лица отново ще бъдат популярните личности в България, които дори и не подозират, колко ще се смеят със самите себе си. Освен в реалния живот на звездите, "Папараци – ново 20!" ще се гмурне и във виртуалния им свят и ще ги постави в серия от комични ситуации в изцяло новите рубрики. Напълно подчинени на забавната страна на живота ще бъдат и интервютата и срещите на Мария Игнатова с нейните звездни гости в студиото. Те ще разказват своите най-забавни и нелепи истории, ситуации, които са на ръба на комичното и ще признават своите сладки прегрешения.

Хитовата рубрика "Мирон става ВИП“ продължава да бъде основен акцент в "Папараци – ново 20!“. Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални. Продуцент на "Папараци – ново 20!" е "Междинна станция".

Мария Игнатова е родена на 26 септември в София. Голяма част от живота й преминава в чужбина, където учи и работи. След завръщането си в България Мария започва работа като телевизионен водещ и актриса. Професионалните й превъплъщения и постижения са много ярки и запомнящи се. Игнатова е била водещ на едни от най-емблематичните предавания в ефир като "Втори тото шанс" по БНТ, "Господари на ефира", "България търси талант" и други.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Супер! Много ще се радвам където и да се появи Мария Игнатова. Уникално талантлива, забавна, чаровна и прекрасна господарка на ефира. Пък ако са в тандЕМ с Миткото Рачков в слаба или пълна лудница, направо ще съм на 6-7-мото нЕБЕ от щастие. :) Гледам долу шеГАДжията Lauta излял к**ентар, че за Ванко 1 е работила в чужбина. Ако ще и за Ванко 2 близнака му да е бачкала, или с Ванко 3 тризнака им, не е ваша работа чия вяра, надежда и любов... Дека й е пръстена, годежния? Сетих се и за тризначките от Биг Брадър, много смешни бяха. хахаха
0
 
 
Очакваме в скоро време и Рачкур да влезне в екипа на БТВ
0
 
 
Няма що намерихме кой да ви води предаването.Има по-кадърни от М.Игнатова
+2
 
 
Голяма бомба няма що така и за Цициридис бълваха реклами и никой не го гледа
0
 
 
Работила е тя в чужбина хахахаха за Ванко 1
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: