16-годишен българин загина при тежка катастрофа в Испания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:32 / 29.09.2019
1188
16-годишен българин загина в тежка катастрофа в Испания. Инцидентът е станал на 25 септември вечерта, малко преди 23 часа на път А-66 между Montamarta и San Cebrián de Castro, провинция Замора, съобщава вестник "ABC“, цитиран от worldbg.eu. Българинът е пътувал на задната седалка на бяло "Пежо" заедно с още двама испанци. Автомобилът се е ударил в спрял камион. Седящият на предната седалка до шофьора 21-годишен младеж и нашенецът, както и 48-годишният шофьор на камиона са загинали. 38-годишният водач на автомобила е ранен.

След подаден сигнал на мястото на произшествието са пристигнали служители на Гражданската гвардия, екипи на "Бърза помощ" и пожарникари, които е трябвало да разрязват ламарините, за да извъждат жертвите от смачкания автомобил. По първоначални данни на започналото разследване в момента на удара шофьорът на камиона е бил извън кабината, за да постави необходимите означения на пътя за аварирало превозно средство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).