17 души загинаха при катастрофа до летището в Дубай

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:56 / 07.06.2019
1574
17 души са загинали при ужасяваща катастрофа до Международното летище в Дубай. Автобус, в който пътували 31 души, се е забил в пътен знак, предупреждаващ за максималната допустима височина на превозните средства на пътя, съобщава "Мирър“, цитиран от "Блиц". Автобусът пътувал от Дубай към Мускат в Оман. Инцидентът станал в окръг Ал Рашидия близо до летището на Дубай.  

Снимка, публикувана от полицията на Дубай, показва тежко повредения автобус. Покривът от лявата страна е смачкан, докато дясната страна е по-леко пострадала.   15 души загинали на място. 12 от тях са индийци. Сред жертвите е и шофьорът – мъж на около 50 години. Засега няма официална информация туристически ли е бил автобусът. Други пет души били откарана в болница, от които двама починали.

Шефът на полицията в Дубай описа случилото се като "трагичен инцидент, довел до смъртта на невинни хора“. "Понякога една проста грешка или невнимание по време на шофиране може да доведе до сериозни последици, както се е случило тази вечер, а резултатът е смъртта на 17 души от различни националности“. Инцидентът е станал в 18 ч. снощи местно време.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).