Алигатор завлече 2-годишно момченце във водите на езеро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:36 / 15.06.2016
748
2-годишно момченце е в неизвестност, след като алигатор го завлече във водите на езеро. Инцидентът е станал около 21:20 ч. местно време във вторник, близо до хотел Disney World в Орландо, Флорида, съобщават властите, цитиран от "Дейли Мейл". Всичко е станало изключително бързо. Детето е било с родителите си, разхождали са се след като са били на кино.

Говорител на полицията обяви, че издирването на момчето продължава, но до момента няма и следа от него. Цялата зона е евакуирана, а на гостите на хотела не се разрешава да стоят по балконите. Хеликоптер кръжи над водите, докато спасителни екипи претърсват мястото, придвижвайки се с лодка. Заради късния час и тъмнината, операцията е затруднена.

Малко след инцидента един от посетителите на хотела написа в "Туитър": "Току-що чух група туристи да разказват как бащата на детето се е борил с алигатора. Ситуацията става все по-ужасяваща!".


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Силно земетресение от 6,4 по Рихтер разтърси Мексико
За пореден път арестуваха Грета Тунберг
Любима страна на българите не спира да се тресе! Регистрирани са ...
Почина известен бизнесмен, смятан за "инвестиционната легенда" на...
Нови забрани за алкохола и по-големи санкции за туристите в Майор...
Любимата напитка на българите поскъпна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).