Арабин, изнасилил и убил 5-годишно дете, опита да отвлече дъщеричката на пловдивчанин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:46 / 07.09.2017
2279
Арабин, изнасилил и убил 5-годишно дете, опита да отвлече дъщеричката на пловдивчанин, живеещ в Италия. Това става ясно от поста на мъжа във Фейсбук. Ета какво написа в социалната мрежа ужасеният мъж:

"Преди два дена разбрах какво е чувството да си готов да убиеш някого, да го унищожиш, да го размажеш и биеш, докато диша, щом докосне и се опита да отнеме, изнасили и убие най скъпото ти в живота - детето ти." И обяснява:

"Арабин от Египет излиза преди няколко седмици, след като миналата година е отвлякъл, изнасилил три пъти и убил 5-годишно дете, се опита да отвлече и моето дете. Но добре, че отреагирахме добре и не му дадохме никаква възможност да направи нищо. Изяде яко бой и беше екстрадиран от Италия завинаги. Ако не бяха бившата ми жена и детето до мен, го бях помъкнал към багажника на колата ми, а след това дълга и много болезнена разходка извън града му бях замислил.

Но полицията го отърва. Сега се надявам никога повече да не го видя, защото ще е фатално за него. Попитах шефа на полицията в центъра на Милано как е възможно, след като има 7 изнасилвания на деца и миналата година е изнасилил, отвлякъл и убил 5-годишно дете - как е на свобода, той вдигаше рамена и ми казваше, че няма представа.

Запознах се с полицая, който го е арестувал, когато миналата година е убил детето и ми каза, че никога няма да забрави ръцете му - целите в кръв по трупа на детето..."

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).