Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
Ѕелгийски политик: Ѕългари€ вън от ≈—!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 14:11 / 06.02.2017 оментари (128)916
© ≈ѕј/Ѕ√Ќ≈—
ћинистър-председател€т на белгийски€ автономен район ¬алони€ (френскоезични€т район на Ѕелги€) ѕол ћаниет се об€ви за излизане на ѕолша, ”нгари€, –умъни€ и Ѕългари€ от ≈—, пише френски€т в. "ћонд".
ћаниет за€ви, че след Ѕрекзита - предсто€щото напускане на общността от ¬еликобритани€ - е "желателно" да последват "ѕолекзит, ”нгрекзит, –умекзит, Ѕулекзит".

¬алонски€т премиер, "може би най-големи€т евроскептик сред социалистите", както сам се представ€, се изказва много критично за развитието на ≈вропейски€ съюз, посочва "ћонд".

‘ренски€т ежедневник припомн€, че белгийски€т политик се прочу с позици€та си срещу споразумението за свободна търгови€ между ≈— и  анада. ¬ крайна сметка документът бе подписан, след като обаче негови€т регион насто€ да бъде предоговорен.

—поред н€кои анализатори активна му опозици€ на —≈“ј е имала за цел да спаси потъващи€ рейтинг на социалистите. ѕо повод новото му из€вление анализатор написа, че ћаниет е предложил цинично виждане за бъдещето на ≈вропа.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-2
 
 
» какъв народ живее в Ѕелги€? Ќ€ма такава държава. ƒа ви го начукам на всички "белгийци"!
-3
 
 
 аква беше иде€та? „е ≈вропа ще ни подаде ръка и ние ще се оправим бързо.  акво стана? Ќе й е тр€бвало на ≈вропа нашето промишлено производство. «а нула време н€кои "патриоти" от —ƒ— приватизираха заводите и фабриките, хората останаха без работа, без заплати и тръгнаха по ≈вропа на гурбет. —ега повече внимание! ¬ бюджета на ≈вропа н€маше предвидени пари да си възстановим заводите и фабриките. ќставиха всичко това на частната инициатива, ко€то н€маше нищо общо с държавни€, обществени€ интерес.  акво финансира ≈вропа у нас, освен магистралите? —аниране на блоковете, частната инициатива на дребното животновъдство и растениевъдство. 70% от парите потънаха в нечии джобове във властта. Ќ€кой от вас има ли спечелен проект за европейско финансиране? 90% от успелите са били под протекци€та на депутати и министри, които са се застъпили за протежетата си в държавните агенции.  орупци€, майна. –еално освен магистралите и н€кои селски стопанства, нищо не вид€хме от ≈вропа. јма чакайте! јко съпоставите тези пари с парите ни за членски€ внос, за Ќј“ќ(без арми€ останахме!), ще излезем танто за танто май. ¬ижте ѕрибалтика как се е замислила. «ащото от 2020г. започва нови€т бюджетен период на ≈— и вече и тези пари от ≈вропа н€ма да видим. ўе ни кажат, че не работим и не заслужаваме.  оето не е в€рно. “ам в Ћитва все повече открито говор€т да си възстанов€т пазарните отношени€ с –уси€. ј ние?  урнели€ от Ѕ—ѕ говори за в€рност към ≈—. ћайцепродажници са всички политици. “ова е истината.
+2
 
 
 учета неблагодарни. —амо ∆ан ¬иденов за вас простолюдието.  ой ви плаща сметките бе? јко не са българските имигранти да сте умр€ли от глад досега.
+1
 
 
¬ие сега ревете че н€ма работа а ако се върнат всичките смели имигранти дето ви плащат тока и телефона всеки месец с ≈вро какво ще правите бе?  ой пак ви е виновен че не можете да се интегрирате? —амо простаци и расисти останаха в Ѕългари€. ƒа живее ≈U.
+2
 
 
ѕламене, Ѕългари€ може да е на 1300 години, но каква полза от това ? Ќе може да живеем само с истори€, защото живеем —≈√ј. ј днес и сега не можем да се мерим с Ѕелги€ - това е факт. ƒа не припомн€м загубилите втората световна война √ермани€ и япони€ къде са спр€мо спечелили€ —ъветски —ъюз ?!
-2
 
 
ўе напиша нещо ,което съм сигурен,че белгийската тиква н€ма да го прочете,но все пак се над€вам н€кой да му го прочете : ≈й бай х ти знаеш ли ,че Ѕългари€ е в ≈вропа повече от 1300 години а всички вие не сте знаели какви сте и сте се чудели като какви да се определите и лошото е ,че още не знаете какви сте французи ли или немци или пък турци ама това не е наш проблем,ние знаем,че сме ЅЏЋ√ј–» и не ни интересува вие като какви се определ€те :) ƒерзайте и си заврете ≈¬–ќ“ќ там дето слънце не ви огр€ва :)
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« јвгуст 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
ќткриха човешки останки в бидон край с.Ќегован
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
ќткриха убито 7-годишно момиченце
ѕревантивни мерки заради африканска чума
Ћ€то 2019
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: