Българи заснеха тежка катастрофа между два камиона и автобус със затворници

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:20 / 02.05.2019
1605
Българи заснеха видео от тежка катастрофа край Прага и го качиха в YouTube. Катастрофата е станала на 19 км от Прага. Сблъскали са се два камиона и автобус, превозващ затворници, съобщава чешкото издание blesk.cz.

Според данни на пражката пожарна служба заради инцидента десетки автомобили са останали блокирани за часове. Сред увисналите на мястото на катастрофата има и автомобил с българи, които разказали във Фейсбук за това, което се случва.  

"Автобусът на затворническата служба е пътувал по предназначение. В него са били 9 лишени от свобода и 10 наши служители, които са ги съпровождали, можем да потвърдим кончината на единия от надзирателите", съобщава говорителката на затворническата служба Петра Кучерова.

"При сблъсъка е възникнал и пожар, активирани са два екипа пожарникари. Пожарът е успял да унищожи целия автобус, за 35 минути успяхме да овладеем ситуацията", разкрива служител на пражката пожарна служба.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Нови земетресения разклатиха Балканите
Изкуствен интелект стана говорител на Министерство на външните ра...
Огромна инвестиция даде тласък на едно от най-известните летища в...
Силно земетресение удари Хърватия
Кристалина Георгиева: ЕС не бива да бърза да изоставя Възстановит...
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).