Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българска актриса примами адвоката на Тръмп в хотелска стая
Автор: Екип Varna24.bg 10:59 / 23.10.2020Коментари (0)1318
©
Българката Мария Бакалова е с ключова роля в размяната на компромати в САЩ Президентската предизборна кампания в САЩ е във финалната си права и очернянето на противника е в пълен ход. Изненадващо 24-годишна българка се оказа ключов участник в размяната на удари под кръста между екипите на Доналд Тръмп и Джо Байдън, пише "24 часа".

Актрисата Мария Бакалова е заснета в компрометираща ситуация в хотелска стая с адвоката на американския президент и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани. Става въпрос за сцена, която е част от новия филм на британския актьор и комик Саша Барон Коен, добил световна известност с образа си на Борат от едноименната продукция, която направи през 2006 г.

Българката се представя за млада репортерка, която взема интервю от Джулиани В един момент се вижда как тя се навежда към него, за да му свали закачения на ревера микрофон, и в това време той поставя ръце в панталона си, седейки на легло. Следва обаче намеса от Коен със следните думи: “Тя е на 15. Тя е твърде стара за теб".

Във филма “Борат – 2" той играе баща на Бакалова и влиза в хотелската стая, където тя е със 76-годишния адвокат, опитвайки се да отърве дъщеря си Тутар от него. Сцената е заснета със скрита камера в Ню Йорк. Джулиани твърди, че в нито един момент не се е събличал. Това, което се виждало от разпространени снимки, е как той се обляга назад на леглото, за да си прибере ризата в панталона. Според него целият този капан му е заложен като отмъщение за разкритията, които направил за сина на кандидат-президента Джо Байдън, който според последните проучвания има преднина пред Тръмп.

Позовавайки се на информация от лаптопа на 50-годишния Хънтър Байдън, Джулиани поиска да започне разследване за негови сексуални контакти с непълнолетни момичета и опити за корумпиране на украински олигарси. Това обаче се случи преди дни, докато снимките от хотелската стая са отпреди месеци.

“В нито един момент преди, по време на интервюто или след него не съм се държал неуместно. Ако Саша Барон Коен намеква за друго, то той е хладнокръвен лъжец", подчертава адвокатът на Тръмп. Той твърди, че се обадил в полицията веднага след като разбрал, че е сниман от известния британски комик, въпреки че в първия момент не го разпознал.

Подал сигнал, защото се усъмнил, че това е измама заради нещата, които той крещял. Макар това да се е случило на 7 юли, не е известно до момента да е образувана някаква проверка по случая.

ФБР отказва да съобщи дали е започнало разследване и по файлове от лаптопа на сина на Джо Байдън, които адвокатът на Тръмп официално предостави на полицията в понеделник. Джулиани е поканен от Мария Бакалова да даде интервю за мерките срещу коронавируса, които федералното правителство предприема. Тя флиртува с него и го кани в спалнята си, където има скрити камери Адвокатът иска телефона и адреса ѝ.

Във филма българката обаче играе 15-годишната дъщеря на Борат. До сцената в хотелската стая няма никакви признаци, че тя е непълнолетна. Джулиани твърди, че започнал да се съмнява, че това е капан, когато тя му предложила масаж. Вестниците в САЩ и Великобритания обаче коментират изключително положително работата на българската актриса в новия филм “Борат – 2", който вече се рекламира по английските улици с плакат на Коен - гол, само с маска на мъжкото му достойнство. Премиерата му е на 23 октомври, но Мария Бакалова вече стана световноизвестна с клопката, в която успява да вкара един от най-близките хора на Тръмп.



Още по темата: общо новини по темата: 66
11.03.2021 »
29.01.2021 »
28.01.2021 »
26.01.2021 »
25.01.2021 »
23.01.2021 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: