Дъщерята на известен наш политик бе в сърцето на ужаса със стотици трупове в Сеул!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
10:23 / 30.10.2022
1080
Празникът Хелоуин в Сеул се превърна в огромна трагедия. Над 100 000 млади хора са празнували в най-популярния за нощен живот квартал. Паника сред тях е провокирала сблъсквания, при които са загинали поне 149 души, а още толкова са ранени.

Трагедията се е случила след като тълпата е навлязла в тясна улица и по думите на една от оцелелите хората са падали един върху друг като домино. Районът е изключително оживен и посещаван. Кадрите, които виждате за заснети предишната нощ от Нона Кадиева, която е студентка в Сеул.

"Заради навалицата, заради това, че всички те бутат, че няма къде да отидеш. В същото време всички искат да купонясват, нямаш пространство. Трудно е за дишане. Затова много хора, за съжаление, починаха“, разказа тя пред bTV.

Тя добави, че има информация за поне 300 души, които са настанени в болница след инцидента.

В същото време баща й, известният политик Георги Кадиев, публикува текст във Фейсбук относно случилото се, видя Sofia24.bg:

"Да изпратиш детето си да учи в един от най-сигурните градове в света и над 50 души да загинат, смачкани от тълпата по време на Хелуин парти. Тя е добре. Но тази нощ млади хора няма да се приберат у дома. Не знам какво друго да кажа, освен ПАЗЕТЕ СЕ. Винаги и навсякъде".

Виж коментарите (4)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).