Джеф Безос се мести в "Бункера на милиардерите" в Маями

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
19:56 / 06.04.2024
1142
Джеф Безос купи трето имение на стойност 90 милиона долара в така наречения "Бункера на милиардерите" в Маями. Той ще се премести в луксозната резиденция, след като започне разрушаването на другите две вили, които притежава там, според Business Insider.

Новото имение разполага с шест спални, девет бани, градина с изглед към океана, басейн и къща за гости. Ексклузивният остров със собствен кмет и полиция е дом на по-малко от 100 знаменитости, включително Хулио Иглесиас, Иванка Тръмп и Том Брейди.

Джеф Безос обяви преместването си в Маями през ноември, като съобщи, че иска да живее по-близо до родителите си и до централата на друга компания, която основава. Пресата обаче пише, че основната причина би била по-изгодният закон на щата Флорида, който не изисква данък върху капиталовите печалби.

Основателят на Amazon Джеф Безос се върна в началото на март на първо място в класацията на милиардерите, изготвена от Bloomberg, със състояние, оценено на 200 милиарда долара, изпреварвайки изпълнителния директор на Tesla, SpaceX и X Илон Мъск (198 милиарда долара), който взе тази титла през 2021 г.

Главният изпълнителен директор на френската група LVMH Бернар Арно остава на трето място.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Нетаняху "упълномощи преговорен екип", който да работи по плана з...
България и САЩ започват автоматичен обмен на данъчна информация
Признаха Доналд Тръмп за виновен по дело за финансови машинации, ...
Вучич: България ме разочарова
Случаите на морбили в Европа нарастват, милиони деца са в риск
Министър Николов и посланикът на Израел у нас обсъдиха активизира...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).