Джо Байдън назначи мъж в рокля на ръководна позиция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:05 / 17.02.2022
1006
Администрацията на президента Джо Байдън назначи небинарен човек на ръководна позиция във федералното правителство – Сам Бринтън, който ще бъде заместник на помощник-секретаря по отработеното гориво и ядрените отпадъци в отдела по ядрена енергия към Министерство на енергетиката в САЩ.

Бринтън, който използва местоимението "те“ за себе си, заяви в публикация в LinkedIn, че вярва, че ще бъдат "първият полово гъвкав човек на ръководен пост във федералното правителство“.

"В тази ми роля, ще правя всичко, за което съм мечтал, ръководейки усилията за решаване на предизвикателствата пред нацията с ядрените отпадъци. Ще направя всичко възможно да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля.

Да, знам, че няма да е лесно. Да, осъзнавам, че това е огромно предизвикателство. Да, готов съм да поема това. Не можете да си представите колко съм развълнуван. Нервен, но толкова, толкова развълнуван“, споделя Бринтън.

Бринтън е непреклонен що се отнася до правата на ЛГБТ+ общността и има дълга история на публична демонстрация на своите сексуални фетиши, които включват ролевите игри на животни.

Те са изнасяли лекция за "изследването на фетишите“ в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г., в която споделя собствения си опит с "игра на кученца“, доминацията и как безопасно да душат партньора си.

Освен това те (Сам Бринтън) споделил за свое преживяване, в което вързал партньора си като маса и вечерялт върху него, докато гледали Star Trek.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Международен анализатор за смъртта на иранския президент: Можем д...
Николай Рашков: В ЕС липсва експертиза на тема "Транспорт и логис...
Проф. Владимир Чуков: Всякакви версии за инцидента с Раиси са "на...
Заподозреният за покушението срещу Роберт Фицо ще се изправи пред...
ЕС наложи санкции срещу "Гласът на Европа" и още три руски медии
Фицо претърпя още една операция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).