Ето колко лошо бият в Макдоналдс за едно безалкохолно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:31 / 27.07.2018
5864
Шокиращо видео как служителка в "Макдоналдс" пребива и премята като парцал клиентка стана хит в медиите, като потресаващият кютек е филмиран някъде в САЩ.

Според Мари Даяг, която пуска във Фейсбук и Инстаграм боя, всичко започнало когато клиентка поискала чаша безалкохолно, съобщи Канал 3. Продавачката обаче затворила машината за безалкохолни, тъй като нямала желание да налива безплатни напитки.

После двете започват спор, вероятно за пари. В един момент се чува как клиентката казва "ето затова твоят задник е зад шибания щанд". Боят настава след като тя замеря с млечен шейк якото момиче зад щанда.

Продавачката се нахвърля към клиентката, която я удря по главата с метална табла, но здравенячката изобщо не трепва. После я хваща за косата, започва да я подмята и да я удря със свирепи крошета по главата и лицето.

И още, и още - вижте за какво става дума!

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).