Ето колко ще струва платената версия на Телеграм

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:10 / 15.06.2022
829
Най-новият ъпдейт на Telegram ще донесе платени функции на популярната платформа за чат. Сега в интернет пространството се появиха данни за това колко точно ще струва Premium версията на приложението, споделени от изданието Telegram Info. За сега тази информация не е крайна и е възможно цената да варира при излизане на стабилна версия на платформата.

Според данните, платената версия ще струва 3.99 долара или около 3.82 евро според сегашния курс на долара. Първоначалните данни сочеха, че абонаментната услуга ще струва 4.99 долара, но сега в интернет пространството се появиха слухове за това, че тя ще е по-ниска.

Припомняме, че платената версия на приложението няма да "ореже“ досегашните функции на безплатната версия, но ще добави нови, които да подобрят преживяването на потребителите. Такива например ще бъдат допълнителни стикери, по-големи файлове и други, пише "Факти".

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).