Фейсбук започва да се бори със завистта, ще крие харесванията на статусите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:34 / 27.09.2019
1394
Ако техният пост има повече харесвания от вашия, вие им завиждате. Ако вашият не получи достатъчно харесвания, се чувствате изложени. Когато гоните подобна бройка, вие започвате да “изкривявате“ реалността, тъй като търсите основно моменти, които ще ви донесат така бленуваните like-ове, или я цензурирате от страх, че няма да изглеждате толкова популярни без тях.

Ето защо Фейсбук официално започва да крие харесванията на постовете. Това ще се случи първо в Австралия. При това още от днес. Авторът на публикацията ще продължи да вижда броя им, но той ще е скрит за всички останали.

Целта на Фейсбук е да направи така, че хората да се чувстват по-спокойни и по-свободни да се изразяват. Да им позволи да се съсредоточат върху качеството на публикацията, която споделят (и как тя ги свързва с онези, за които им е грижа), а не върху броя на харесванията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
15 българи арестувани в Испания, ето каква е била незаконната им ...
Европейският парламент одобри законодателната реформа за по-ефект...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).