Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Германски туроператори рекламират Варна на туристическа борса
Автор: Екип Varna24.bg 16:23 / 07.03.2014Коментари (0)935
©
Община Варна се включи за пореден път в най-голямото туристическо изложение в света - ITB в Берлин. В него участват над 11 000 изложители, 11 300 професионалисти от 188 страни. Страната ни се представя за 47-и път с щанд на площ от 423 кв. м. Сред акцентите в представянето на дестинация Варна са международната регата "SCF TALL SHIPPS", културният календар 2014, както и възможностите за разнообразяване на престоя в град Варна и околностите.

Морската столица предизвиква голям интерес сред малки и средни туроператори, онлайн продавачи, както и такива за обиколни пътувания. Туроператорът STUDIOSUS - Мюнхен, отново предлага обиколно пътуване в България с еднодневен престой във Варна. Уелнес и спа туроператорът KUR CLUB - FRANZ REIS, представя в своя каталог хотели от курортите "Златни пясъци" и "Св. Св. Константи и Елена", а на щанда си информира, че планира ранни чартъри до Варна още от средата на април.

По време на пресконференция, организирана от Министерството на икономиката и енергетиката, зам.- министър Бранимир Ботев официално обяви, че TURKISH AIRLINES финализират преговорите за откриване на редовна самолетна линия Истанбул - Варна. Техният интерес към морската столица допълнително се засилил след отварянето на терминал 2 на летище Варна.

Интересът към ITB е с най-високи показатели от последните 20 години. Още на изложението в Щутгарт - през януари т.г., Институтът за туристически анализи в Щарнберг - FUR (Freizeit und Reisen), публикува положителни прогнози за германския туристически пазар през 2014 г. Всичките големи германски туроператори прогнозират ръст на туристите в българските курорти през настоящата година. Към края на февруари туроператорът DER TOURISTIK - Кьолн, обяви ръст в записванията за българска Ривиера с 9 на сто. Новите партньори като SCHAUINSLAND и FTI, както и ALLTOURS, разшириха своите програми в каталозите си за лято 2014.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: