Изплуваха пикантерии от живота на рускинята, която се самообезглави в Доминикана

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
09:43 / 14.10.2017
3292
Бащата на детето на нелепо загиналата в Доминикана руска туристка Наталрия Бородина разказа какво смята да прави след смъртта й. Александър Палагушкин уточни, че иска да отиде в Златоуст, където синът му живее с баба си и дядо си. Известно е, че синът на 35-годишната хубавица е на около 11 години. Баща му разкрива, че той и тя решили момченцето да живее при бабата и дядото, защото така било по-удобно. В техния град се намирало и училището на малкия.

Според различни слухове Наталия работела като компаньонка и водела охолен начин на живот. На страницата й в социалната мрежа "ВКонтакте" изобилстват снимки от приключенията й зад граница.

Според друга версия обаче, загиналата хубавица се е занимавала с оформянето на визи за туристи от Русия и страните от СНГ. Бившият й разказва още, че в продължение на 2 години тя живеела в Кан. "Понякога обядвахме там. Всичко й беше хубаво, никога не се е нуждаела от пари".

Сестрата на загиналата рускиня пък сподели пред ren.tv, че двете общували всеки ден и е знаела всичко, което се е случвало с Наталия. "Разбира се, че знаех, че е в Доминикана. Говорехме всеки ден. Всяка сутрин ми звънеше. Бях запозната с всичко, което се случва с нея", разказва тя. По думите й, Наталия решила спонтанно да тръгне за Доминиканската република. "За седмица го реши и замина. Искаше да си почине една седмица", добавя жената.

Тя казва още, че й е изключително неприятно да чете мръсотията и клеветите, които се изливат по адрес на покойната й сестра в мрежата. Жената споделя, че веднага след като завършила училище, Наталия заминала за Москва. Там родила сина си. Момчето вече знае за трагедията, която се е случила с майка му.

Както вече ви информирахме, изключително нелепата смърт споходи рускинята на 11 октомври. На зрелищно видео, което взриви мрежата, се вижда как тя, облечена само с бели бикини, се показва от прозореца на движеща се на висока скорост кола на магистралата край курорта Пунта Кана. Според руски журналисти тя се е ударила в пътен знак, но някои смятат, че причината за това може да е спряла или движеща се кола. Наталия е била откарана в болницата в столицата Санто Доминго, но там само констатирали смъртта й.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).