Катаджии спипаха министър на финансите с разголена пияна чиновничка зад волана на джипа му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
09:48 / 26.05.2018
7116
Прокуратурата на Саратовска област в момента проверява странно среднощно заседание на финансовия министър на региона, пишат местни медии. Той е открит спящ в служебния си автомобил. А зад волана била пияна девойка с провокативно облекло. Нещо повече, след проверка станало ясно, че е млада чиновничка.  

Дамата зад волана на черната кола с чуждестранна марка, облечена в оскъдно боди, се казвала Мария Виталиевна Мищенко.

Тя заемала важната длъжност завеждащ на сектора общински контрол в администрацията на един от районите в Саратов. Спътникът й, спящ в спортен анцуг на задната седалка - ни повече, ние по-малко - се оказал министърът на финансите на Саратовска област Александър Юревич Вискребянцев.

Жената зад волана също така нямала документи. Но това досадно недоразумение тя дори се опитва да превърне в предимство. "Не нося документи в себе си. Но ще ги намеря и тогава ще отида и ще дам кръв," говори тя. 

Въпреки че за полицаите е ясно - жената е пияна. А документите на колата са открити бързо. От задната седалка се надига събудилият се от шума министър. Обяснява - колата е служебна.

След това решава, че спешно трябва да пуши. Главният въпрос, който занимава полицаите е как нетрезва чиновничка се е оказала зад волана на министерска кола. Защото ако Вискребянцев й е разрешил, ще се наложи и двамата да бъдат лишени от правоуправление. "Как тя е попаднала зад волана? Трябва да установим тези обстоятелства," питат ченгетата.

Въпреки обещанието, никой не носи документите на жената. Налага се да се ходи в полицията. Но Мария Виталиевна отказва. По естетически причини. "Не и във вашата мръсна кола. Нашата кола е отлична. Вашата е ужасна," казва тя.

След което се разревава и протестира: "Няма да ходя никъде, там седят престъпници!" По-късно от администрацията побързаха да съобщят, че към дадения момент министърът се намирал в отпуск.

Виж коментарите (3)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).