Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:14 / 22.03.2024
1339
Принцесата на Уелс Катрин е диагностицирана с рак и е започнала химиотерапия.  Това тя обяви във видео съобщение в петък, в което описва последните два месеца като "невероятно трудни за цялото ни семейство“.

Нейната диагноза следва тази на крал Чарлз III, който обяви собствената си диагноза и лечение на рак в началото на февруари. Новината идва след период на силна несигурност относно здравето на Катрин, която претърпя коремна операция през януари и до голяма степен изчезна от публичното пространство, докато се опитваше да се възстанови.

Подобно на краля, 42-годишната Катрин не уточни какъв вид рак има, но помоли обществеността и медиите да уважат желанието й за уединение, писа BBC News.

"Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега имаме нужда от малко време, пространство и уединение, докато завърша лечението си“, каза Катрин, която е съпруга на принц Уилям и бъдеща кралица.

"Това, разбира се, дойде като огромен шок“, каза Катрин, "и Уилям и аз направихме всичко възможно, за да можем лично да осмислим и да се справим с новините в името на нашето младо семейство. Както можете да си представите, това отне време.“


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
България и Грузия отварят нови възможности за развитие на транспо...
ВМРО-ДПМНЕ: Македония има нов президент и ново правителство
Ключови избори в РСМ: Гордана Силяновска от ВМРО-ДПМНЕ със значит...
Шведски съд глоби Грета Тунберг заради блокирането на входа на па...
Проф. Владимир Чуков: Това е безпрецедентно, досега не е имало то...
"Най-очакваното зрелище в процеса срещу Тръмп": Сторми Даниелс оп...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).