Кола се вряза в група ученици

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:10 / 03.12.2019
1014
12-годишно момче загина, а още петима души са ранени, след като кола блъсна група деца в Североизточен Лондон.

Инцидентът стана пред гимназия в предградието Дебдън. Автомобилът се е качил върху тротоар с висока скорост и е помел стоящите там ученици.

Сред ранените са двама тийнейджъри на 15 години, 13-годишно момче, 16-годишно момиче и 53-годишна жена. Няма опасност за живота им. По случая е задържан 51-годишен мъж.

Според свидетели на катастрофата шофьорът с автомобил Форд Ка със сребрист цвят се е качил върху тротоара и блъснал децата, след което избягал.

Баща, чиято дъщеря е сред пострадалите деца, разказа, че при инцидента приятелката й и отскочила от капака на колата, преди друго 12-годишното момче да бъде ударено много лошо. Момчето е починалото на път за болницата

По думите на един от пострадалите – 15-годишния Алфи Барнс, водачът съзнателно е набрал скорост с автомобила и се е насочил към тротоара. Полицията съобщи, че сблъсъкът е бил преднамерен и разследва предумишлено убийство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).