Колосално по мащаб: В Китай построиха жп линия само за 9 часа (ВИДЕО)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
12:22 / 03.02.2018
5452
Китайците често удивяват света с мащаба и скоростта на реализиране на своите проекти, пише profit.bg. Буквално преди дни в социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как строители успяват само за една нощ да построят жп линия! 1500 китайци и 9 часа - на това му се казва скорост!

Построеният жп участък се намира в окръг Лунян. Той има важно значение, тъй като свързва три големи разклонения - Ганлун (Ganlong Railway), Ганжуйлун (Ganruilong Railway) и Джанлун (Zhanglong Railway). Строителството се случва в нощта на 19 срещу 20 януари тази година. Трябва да отбележим, че отметната работа е колосална по мащаби. Строителите не само полагат релсите, но и светофарите, средствата за мониторинг на движението на транспортните средства и др. За осъществяването на проекта в такъв спешен срок са били привлечени почти 1500 работника, 23 единици тежка техника и 7 влака. Всяка една от 7-те бригади прецизно е изпълнявала своя участък. Хаосът във видеото, всъщност, представлява много добре организиран план на действие.


Виж коментарите (7)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).