Майка опита да продаде дъщеря си, за да си купи ботуши

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:01 / 13.10.2020
1233
Майка се опита да продаде едноседмичната си дъщеря на черния пазар в Русия, за да си купи ботуши. 

25-годишната Луиза Гаджиева заявила, че търси осиновители, но е била хваната в нагласена операция, след като е приела равностойността на 3000 британски паунда за детето, когато ченгета са се представили за потенциални купувачи, пише The Sun.

Жената е задържана в руската столица, след като е предала бебето в кафене в центъра на града. Гаджиева от региона на Дагестан казала на сестра си, че си е избрала страхотни ботуши, които смята да си купи, след като продаде бебето.

Преди да се намеси полицията, групата за борба с робството "Алтернатива" се опита да убеди 25-годишната да не продава детето си. "Опитахме се по всякакъв възможен начин да й обясним, че детето ще попадне в лоши ръце", казаха от групата. "Върхът на цинизма беше кореспонденцията със сестра й, която знаела всичко и с която майката на детето обсъждаше какви ботуши ще си купи“, казаха те.

 

Съобщава се, че майка на три деца Гаджиева е казала на потенциален купувач, че иска да използва парите за депозит за жилище. Полицията съобщава, че след като получила парите, 25-годишната предала детето на "клиента".

  

Кадрите показват как Гаджиева крие глава от срам, когато я разпитват детективите. Според съобщенията тя е казала на "купувача": "Можете да ме съдите, но аз не мога да се справя."

 

По време на разпита Гаджиева се е признала за виновна. В момента животът на детето не е в опасност и разследването продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).