Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мащабна акция в Сърбия, издирва се опасен педофил
Автор: Екип Varna24.bg 09:31 / 28.12.2019Коментари (0)1118
©
Цяла Сърбия издирва педофил, отвлякъл 12-годишно дете. Полицията тръгна по следите на серийния изнасилвач Нинослав Йованович, известен с прякора Бръснарят Малчан, откакто се появиха първите индикации, че той има нещо общо с отвличането на 12-годишната Моника Кариманович.

Детето изчезва на 20 декември, рано по пътя за училище. Извергът е преследван от специални полицейски подразделения, няколкостотин полицаи, кучета, а в небето кръжат хеликоптери.  Вътрешният министър на Сърбия обяви днес, че полицията "няма да спре, докато не открият Моника и чудовището, което я отвлече". Моника изчезва на 20 декември на път за училище в Бърз Брод и е вече издирвана седми ден. 

На четвъртия ден от претърсването е открита раницата й в близост до село Малча. Тя е била скрита в дупка, в която имало още палатка и спален чувал. Междувременно полицията свързва изчезването на детето със серийния изнасилвач, който също бил забелязван в района.  На петия ден от претърсването от полицията поискаха помощ от граждани, ако го забележат някъде, да се свърже незабавно с тях. Тогава очевидец подава сигнал, че Бръснарят Малчан е бил видян да ходи край жп-релсите от Малка до Княжевац с малко момиче.

Претърсване на селата около Княжевац разкрива, че вратите на три къщи са били разбити, от тях е взета храна, в плевнята на четвърта къща е открита отрязана коса, за която се предполага, че е била на Моника. 

Полицейското издирване ще продължи през цялата тази нощ, в околността има повече от 470 полицаи, които търсят Бръснаря Малчан и отвлеченото момиче, 100 ловци се присъединиха към търсенето.

Небойша Петкович, пенсиониран полицейски инспектор в Ниш, който ръководеше ареста на Нинослав Йованович, по-известен като бръснаря Малчин през 2005 г., посочва, че този беглец е опасен за всички, допълват още от "Блиц".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: