Мино Райола е жив: Ядосан съм, че за втори път в рамките на 4 месеца ме убиват

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:23 / 28.04.2022
849
Информацията за смъртта на известния футболен агент Мино Райола обиколи земното кълбо днес. Тя обаче беше опровергана минути по-късно. Около 14:30 часа спортната библия "Гадзета дело Спорт" съобщи, че футболният агент е починал. Отговорът на неговата дясна ръка Хосе Фортес Родригес и лекуващият го лекар Алберто Дзангрило беше светкавичен. Двамата отрекоха това да е истина. 

“Мино е в тежко състояние, но не е издъхнал", заяви съдружникът му.

“Бесен съм от телефонните обаждания на псевдо журналисти, които спекулират за живота на един човек, който се бори да оцелее", заяви пък д-р Алберто Дзангрило от клиника “Сан Рафаеле" в Милано, където е приет за лечение Райола.

Не закъсня публикация и от профила на Мино Райола в “Туитър": “Настоящото ми състояние за онези, които се чудят: ядосан съм, че за втори път в рамките на 4 месеца ме убиват. Изглежда още, че съм в състояние да възкръсна".

Припомняме, че през януари Райола претърпя операция в Милано. Той е един от най-известните футболни агенти през последните години. Преди две години списание “Форбс" съобщи, че той притежава богатство в размер на 100 млн. евро.

Мино Райола има слава на човек, с когото трудно се водят преговори, защото иска високи комисионни. Години наред той изнудваше Милан за пари по отношение на договорите на Джанлуиджи Донарума. Скандалите започнаха още през 2017 година, когато 17-годишният вратар трябваше да подпише първия си професионален договор с "росонерите". Нещата завършиха катастрофално за италианския тим, тъй като Донарума премина в Пари Сен Жермен през лятото на 2021 година без трансферна сума. Вратарят подписа договор за 5 години с парижани със свободен трансфер, след като договорът му с Милан изтече, а Райола, Донарума и шефовете на Милан не постигна договорка за нов контракт. 

Мино Райола е бил или е агент на световни футболни звезди като Златан Ибрахимович, Ерлинг Холанд, Пол Погба, Марио Балотели, Павел Недвед, Матайс де Лихт, Джанлуиджи Донарума, Ромелу Лукаку и Марко Верати.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).