Млада жена изля тенджера с вряла вода върху спящото си гадже

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:26 / 09.02.2021
831
Американката Алексис Сайкс е била арестувана, след като заляла спящото си гадже с вряла вода и записала всичко това на видео, за да се похвали пред абонатите. Не е известно поради какви причини момичето го е направило, съобщава Daily Herald, цитиран от "Блиц".

 

Инцидентът е станал на 2 януари, но медиите в страната са разпространили информация за него едва месец по-късно. Според полицията, 22-годишната Сайкс е изляла тенджера с вряла вода върху възлюбения си, докато той е спял на дивана в общия им апартамент. По-късно тя е публикувала видеото на страницата си Snapchat.

"Чувствам се зле, защото той получи изгаряния от втора и трета степен от лицето до кръста. Сега го откарват в центъра за изгаряния, но е добре“, написало е момичето към видеото, добавяйки усмивка с повдигане на раменете към текста.

Служителите на реда са отбелязали, че Сайкс е скрила от приятеля си ключовете от неговата кола, когато той ѝ казал, че кожата се отлепва от ръцете му. В крайна сметка той получил ключовете и сам отишъл в болницата.

Оттам той бил преместен в отделението за изгаряния на друго лечебно заведение, където е извършено присаждане на кожата и останалите изгаряния са излекувани.

Сайкс е арестувана на 19 януари. Тя е обвинена в нанасяне на побои при утежняващи обстоятелства и два епизода на домашно насилие. Момичето е изправено пред присъда до 30 години зад решетките.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).