Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж и жена убити по мъчителен начин, докато правят секс в кола
Автор: Екип Varna24.bg 10:07 / 10.12.2019Коментари (0)1214
©
Убийците на мъжа и жената
В Украйна влюбена двойка е намерила смъртта си, държейки се за ръце, след като двама крадци ги нападнали, докато правят секс, застреляли ги и ги погребали живи, за да могат да откраднат техния джип Volkswagen.

39-годишният Генадий Андреев и неговият съучастник Руслан Клеменчук са убили жертвите си в гората край Гутиривка, село в централна Украйна. 44-годишният бизнесмен Юри Безнищенко и любимата му Алла Витряк, на 40 години, често идвали на същото място, за да бъдат заедно. Двойката пристигала в определени дни от седмицата и престъпниците знаели добре това, съобщават от Полтавския окръжен съд.

През юни 2016 г. Андреев и Клеменчук нападнали от засада жертвите си, докато те правели секс. Според съдебната информация, Андреев прострелял Юри в главата и поискал от Алла да му предаде златните си бижута. След като тя го направила, той изстрелял куршум и в нейната глава. После извергите погребали агонизиращите си жертви, които молели да не бъдат убити, в гората. Говорителят на полицията Руслан Бирюков казва: "Андреев и Клеменчук простреляли жертвите и ги погребали.

Жертвите все още са били живи, когато ги заравяли. Мъжът и жената умрели, държащи се за ръце в гроба си. След убийството на двойката, Андреев закарал автомобила Volkswagen Touareg на убития Юри Безнищенко до къщата си и го скрил в гаража. Година по-късно Андреев се опитал да продаде частите на колата в интернет и бил хванат от полицията, информира "Дейли мейл", цитирани от "Блиц".

Наталия Лец, говорител на местната прокуратура разказва: "Полицията откри разглобената кола и пистолета Макаров, с който жертвите са простреляни, в гаража на Андреев."

От разглобения автомобил не е останало много. Прикован от доказателствата, убиецът е показал на служителите на реда мястото, където той и съучастникът му погребали жертвите. На полицаите били нужни около пет часа, за да разкопаят телата. На 2 декември тази година, осъжданият вече Генадий Андреев получава доживотна присъда, а съучастникът му Руслан Клеменчук е осъден на 12 години затвор.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Пожари 2024
Гръмна склад за фойерверки край Елин Пелин: Има пострадали!
Лято 2024
Олимпийски игри в Париж 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: