Мъжът на Гуркова убит след среща в ресторант с приятел на прочут мафиот

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:01 / 27.09.2018
5310
Съпругът на Мис България Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил ликвидиран в предградие на Йоханесбург след среща в ресторант с един от близките на чешкия мафиот Радован Крейчир, свързан с нелегална търговия с оръжие и пласмент на наркотици, твърдят сръбските медии, цитирани от "Телеграф". Преди 5 години чехът бе разследван за пране на пари чрез търговия с диаманти. След срещата Михалевич се качва в своето "Порше Панамера" и се насочва към дома си.

В момента, в който спира на светофар в предградието Бедфорвю, е застигнат от мотор с двама бели мъже. Те се изравняват с панамерата и го стрелят. Михалевич обаче все още е жив и успява да подаде газ, опитвайки се да избяга от килърите. Успява да измине едва около 100 метра. Колата му се удря в бордюра и се качва на тротоара. Михалевич слиза, опитвайки се да бяга, но поради голямата загуба на кръв прави няколко крачки и пада мъртъв. Пряк очевидец на покушението е служител от близка бензиностанция. Той пръв подава сигнал към полицията.

Бащата на Джордже – Петар Мишо Михалевич, бе отвлечен и брутално измъчван през 2013 г. Твърди се, че той е работил за чеха Радован Крейчир. При отвличането му похитителите са се гаврили с него, а накрая са го смлели от бой с чук, с който счупили таза му и единия му крак. Смята се, че отвличането и мъченията са свързани с отношенията между сина му и Крейчир.

Въпреки това след смъртта на баща си Джордже каза пред местните медии, че е сигурен, че Крейчир не стои зад отвличането. Наталия Гуркова тогава пък въобще отрече да е имало отвличане или покушение срещу семейството й. Мис България даде интервю, в което заяви, че свекър й е станал жертва на инсулт, а не е бил отвличан и тормозен. Тази информация обаче бе отхвърлена от следователя Чад Томас, който разкри, че бащата на Михалевич е бил измъчван и отвлечен в ЮАР.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1301):
15.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).