Намериха изнасилена, убита и натъпкана в чанта 19-годишната Катя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:22 / 24.12.2017
1952
Вчера покрай път бе открита пазарска чанта, в която бе намерен труп, увит целият в тиксо. Оказа се, че той е на 19-годишната Катерина П., изчезнала на 21 декември. Впоследствие бе изяснено, че тя е била изнасилена, удушена, а след това напъхана в чантата. По информация на "Комсомолская правда", изродите са захвърли чантата покрай пътя в Новосибирск. "Органите на реда са организирали издирвателни мероприятия, в които са участвали над 35 полицаи. 

Около 14:20 часа в района на плаж "Бумернаг" е бил открит трупът на издирваната", се казва в съобщение на местната полиция. Според друг източник, 19-годишното момиче на 21 декември е тръгнало към университета, в който учи, но вечерта не се върнало у дома. Също станало ясно, че Катерина е предлагала в мрежата услугите на гувернантка. Известно е, че органите на реда са задържали двама заподозрени за убийството.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).