Нещо странно се случва с "Макдоналдс"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:40 / 09.04.2023
995
McDonald's Corp намалява заплатите на някои служители като част от преструктуриране, което включва съкращения и затваряне на някои офиси, съобщи Wall Street Journal в петък.

Веригата за бързо хранене е предложила на някои служители да останат в компанията с намаления в техните компенсационни пакети, включително промени в позициите и предимства като бонуси и безвъзмездни средства, се казва в доклада на WSJ.

Съкращенията на работни места и промените в McDonald's засягат служителите в Съединените щати и в чужбина, в централата на компанията в Чикаго и в нейните офиси, както и в отделите, включително маркетинг и операции, се добавя в доклада.

McDonald's отказа да коментира доклада, предаде businessnovinite.bg.

Компанията, която има над 150 000 служители в корпоративни и други офиси, както и в ресторанти, притежавани и управлявани от компанията, по-рано тази година заяви, че преразглежда нивата на корпоративния персонал, като същевременно обяви планове за отмяна или "деприоритетизиране“ на някои инициативи.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).