Невиждана гадост: Открити са следи от изпражнения в почти всички обекти на "Макдоналдс" в Лондон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:03 / 29.11.2018
2562
Следи от изпражнения са намерени на почти всякo електронно табло във веригата за бързо хранене "МакДоналдс“ в Лондон, установи проверка на здравните власти, съвместно с разследване на "Метро“. Проби са били взети от няколко клона на веригата и са изпратени в независими лаборатории.

Въпросните табла са били поставени преди няколко месеца и целта им да помогнат на клиентите да поръчват и получават храната си по-бързо. Лаборантите с изненада са открили, че има бактерии като от човешки изпражнения на 90% от тестваните проби, пише "Новини Лондон". Точно такива бактерии причиняват стомашни инфекции, които могат да те пратят и в болница.

Нищо неподозиращите клиенти докосват таблото, а след това често ядат бургерите си без да си измият ръцете. А това ги подлага на огромен риск. Все още не е ясно от какво е причинен проблемът. Една от предполагаемите причини е, че след посещение в тоалетната хората масово не измиват ръцете си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).