Новият кандидат за президент на САЩ: Нуждаем се от повече мигранти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:06 / 27.11.2019
845
Кандидатът за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в САЩ Майкъл Блумбърг каза вчера, че САЩ се нуждаят от "страшно много повече имигранти, а не от по-малко", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Във втория ден от предизборната си кампания милиардерът - бивш кмет на Ню Йорк, изрази противоположни възгледи на тези на президента Доналд Тръмп.

"Нуждаем се от имигранти, които да заемат всички различни видове работни места, от които страната се нуждае, да подобрят културата, кухнята, религията ни и със сигурност да подобрят нашата икономика", каза милиардерът пред репортери в мексикански ресторант във Финикс, щата Аризона.

Блумбърг отново се извини, че като кмет на Ню Йорк е подкрепял практиката на полицията да спира и претърсва подозрителни лица.

"Колко пъти сте чували хора на изборна длъжност да казват "Направих грешка"?, попита той и сам отговори: "Съжалявам, че така стана, не мога да пренапиша историята. Нека продължим напред".

Проявата бе организирана в район във Финикс, населен предимно с латиноси - демографската група, която помогна за изборната победа на няколко демократи, след като десетилетия наред Аризона бе доминирана от републиканци.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Главчев: Няма да има никакви наказания за позицията на представит...
Румен Радев за Сребреница: Неуместно е българското правителство д...
МВнР с важно предупреждение към българите в Япония
Българка в Исландия предупреди: Опасността от изригването на вулк...
Опасно! Изтеглят от пазара партиди козметика на известни марки за...
Хакери атакуват политическите партии в Германия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).