Отиде си легенда на световния тенис

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:18 / 05.12.2022
633
Легендарният треньор Ник Болетиери, който помогна за развитието на звезди от ранга на Андре Агаси, Мария Шарапова, Моника Селеш и Борис Бекер, е починал на 91-годишна възраст, съобщиха от Академия IMG в свое изявление, цитирани от БГНЕС.

"Ник Болетиери, легендарният треньор по тенис и основател на Тенис Академия “Ник Болетиери", която служи като основа за създаването на Академия IMG, си е отишъл от този свят“, се казва в съобщението.

Болетиери страдаше от бъбречна инфекция, като преди две седмици дъщеря му – Анджелик Ан, разкри, че той е на смъртно легло.

"Баща ми е на път да си отиде от този свят. Моля ви, молете се за него. Обичаме те, татко", написа тя в свой пост във Facebook.

Близки на Болетиери разкриват, че през последните години той често е имал здравословни проблеми, а през 2020 година дори е паднал на корта по време на тренировка и е отказал лекарска помощ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).