Откриха тялото на стрелеца от Цюрих под мост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:22 / 20.12.2016
875
Швейцарската полиция преустанови търсенето на стрелеца, който вчера след обяд рани трима души в мюсюлманска зала за молитви в центъра на Цюрих, недалеч от централната жп гара, след като откри тяло близо до местопрестъплението. В операцията бяха използвани следови кучета, предават световните агенции.

Тялото е открито на брега на река, под мост, покрито с бял чаршаф. "Лице, открито мъртво недалеч от местопрестъплението, може да бъде свързано с престъплението", заяви представител на полицията в кантон Цюрих. Тялото е било намерено на стотина метра от ислямския център същата вечер, когато стане инцидентът. Други подробности не се съобщават.

По-рано стана известно, че неизвестен мъж на около 30 години с тъмни дрехи и маска е влязъл в молитвения дом, където е имало около 10 души, главно северно африканци, и произвел няколко изстрела. Полицията съобщи, че двама души са тежко ранени, а един е със средно тежки поражения. Швейцария има около 8 млн. население, а мюсюлманите са към 450 000 души.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).