Парашутисти загинаха при сблъсък във въздуха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:58 / 13.10.2017
1667
Трима парашутисти са загинали в австралийския щат Куинсланд, след като най-вероятно са се сблъскали във въздуха, съобщиха австралийските власти.

Парамедици и полицаи са били извикани на популярното за парашутизъм място, което се намира на около 140 км южно от град Кейрнс. Двама мъже на около 30 години и жена на около 50 години са били открити мъртви на мястото, уточниха от полицията.

Според първоначалното разследване на полицията единият мъж може да се е сблъскал с тандем парашутисти и вследствие на това техните парашути не са успели да се отворят правилно. Уточнява се, че единият от парашутистите е бил намерен в градината на къща, а останалите двама са били открити наблизо. Местен жител е заявил, че телата са били намерени на около 1,5 км северно от обичайното място за приземяване. Парашутистът, който е бил сам, е бил опитен инструктор, който е бил извършил хиляди скокове, докато другите двама са били клиент и друг опитен инструктор. Парашутизмът е популярен сред туристите в района.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).