Побеснял мъж размаха сатър в ресторант

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 09.08.2016
1007
Посетители в лондонски ресторант се разбягали ужасени и се покрили под масите, след като обезумял мъж грабна сатър от кухнята и го размаха пред тях. Шокиращият инцидент се случил в квартал "Айлингтън" в британската столица, съобщава "Лондон ивнинг стандард". Мъжът взел сатъра от тезгяха на главния готвач и тръгнал с него към клиентите. Оръжието му било дълго цели 25 см. Екшънът се разиграл в 4 ч. следобед в понеделник.

Агресорът, когото очевидци описват като напълно подивял, опитал да посече един човек, след което хвърлил оръжието си на земята. Над дузина клиенти, сред които и две деца, замръзнали от ужас, докато управителят се обаждал в полицията. Тежко въоръжени униформени за минути дошли в ресторанта.

"Четирима мъже седяха на една маса и после дойде мъж с приятелката си и седнаха до тях. Мъжът удари един от тях и започнаха да си разменят удари. Конфликтът ескалира и всички излязоха отвън, а после същият човек влезе вътре и грабна сатъра. Момчетата отвън скочиха в една кола. Мъжът с острието го хвърли и счупи прозорец, а после избяга", разказа очевидец.

"Хората се криеха под масите. Имаше около 14 души, включително и две деца. Никой не беше ранен, но децата бяха в шок", добави той.

Друг допълва: "Бяха трима или четирима, биеха се с всички на масата. Един от тях изтича в кухнята и взе голям нож. Опита се да изтича след един от другите и да го посече. Беше наистина ядосан, направо побъркан".

Когато дошла полицията, жена в униформа се опитала да спре агресора и го хванала за ръката. Последвала ожесточена борба, но в крайна сметка нападателят бил натъпкан в полицейската кола. Свидетелите са впечатлени от бързата работа на униформените.

Арестуваният е 20-годишен младеж от квартала. Всички участвали в свадата са се познавали.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Енергийният експерт Мартин Владимиров: Турция става най-големият ...
Путин готви военна офанзива през лятото, смята журналистът Валери...
Каква заплата получава един евродепутат?
Силяновска се опитва да се представи като независима, смята Викто...
Един от най-влиятелните политици в Европа: Всички ме питат за вис...
ЕК за РСМ: Споразуменията със София и Атина трябва да се спазват,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).