Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полицейски синдикат извади криминалното досие на Джордж Флойд
Автор: Екип Varna24.bg 18:48 / 07.06.2020Коментари (38)1614
©
Лидерът на профсъюза на полицията в Минеаполис заяви, че хората трябва да запомнят и криминалната история на Джордж Флойд, която е пълна с насилие. "Протестите по повод неговата смърт са дело на терористично движение", убеден е Боб Крол. В писмо, публикувано в Туитър, той разказва, че през 2009 година влиза в затвора за нападение и грабеж, извършени две години по-рано. 

Преди това е имал присъди във връзка с различни престъпления - от кражби с използване на огнестрелно оръжие, до съхранение на наркотици. Флойд почина по време на арест. След като бе разпространено видео, на което се вижда как полицай го затиска с коляно, а той не може да диша, американците се вдигнаха на протести. 

"Каквото и да говорят, медиите няма да съобщят истинската криминална история на Джордж Флойд", недоволства Боб Крол. "Това терористично движение, което действа сега, е създавано в продължение на дълго време. И в същото време властите в Минесота намаляват броя на полицаите. Нашият началник помоли да се открият места за още 400 души и му отказаха категорично", разкрива той.

Ръководителят на профсъюза обещава, че организацията му ще помогне на Дерек Шовин - полицая, обвинен за убийството на Флойд, а също така и на останалите трима негови колеги, участвали във фаталния арест.  "Тези хора са отстранени без надлежната правова процедура. Работил съм с четирима адвокати от нашия профсъюз", пише още Боб Крол.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Просто искат да свалят Тръмп от власт.Всички протести са организирани и целенасочени. Негрите добиха самочувствие от Клинтън и Обама.Научиха се на мързел и социални помощи....и станаха нагли.Ако не беше този случай ,то щеше да намерят друга причина.
+2
 
 
Полицая заслужава рџЏ… орден стара планина
+1
 
 
Ами ето, ако си го бяха вкарали в затвора доживот, нямаше да си отиде млад :)
+2
 
 
Най-мощната сила на планетата се сбогува с един от най-добрите си синове. Дори президентите не погребват така. Златен ковчег, стотици хиляди траур и плачещи, хиляди поклоници искат прошка Кметът на Миниаполис, с ръце на ковчега (за да не падне от мъка) с тялото на достойните граждани на Америка,бившата жена на убития плаче, наистина последния път, когато го е видяла е било преди 6 години, когато я е оставил с тримесечна дъщеря. Той не е изпращал пари на бившата си жена през годините, но горката вдовица крещи от седмици, че е останала без доходи, и така болните от сърце американци събрали 20000000 долара от света, и парите продължават да идват. Масачузетският университет е учредил стипендия Джордж Флойд. Ако този съпруг учен можеше поне да чете, не знаем, най-вероятно не. Това не го учат в затворите. Ако събитията се разгърнат с това темпо,, Нобеловата награда ще бъде преименувана на Флойдовска.великият Флойд седеше за грабеж, за разпространение на наркотици, въоръжени грабежи (последния път, опрял пистолет в корема, на бременна жена и е поискал пари).... При проба са открити, наркотици в кръвта. Това е националният герой на Америка в 21 век. Не спасихме лъча си светлина. Но има останали последователи. Случаят на Флойд живее и расте. Масовите грабежи и насилие, в знак на уважение и мъка към Джордж, продължават. Най-красивите райони на различни градове, включително Ню Йорк и Лос Анджелис. Загинаха 89 полицаи. 17-годишно момиче беше изнасилено, изгорени коли улици, площади, паркове... Кандидатът за президент на САЩ Джо Байдън, днес също падна на колене, не можа, имаше нужда от помощ пред стотици хиляди ..Това въобще не е за подценяване защото неправилно създадените герои ще създадат неправилни форми на подражание. А това до нищо добро няма да доведе Никога не съм уважавал расисти и националисти но това си е чиста проба провукация.Не мога да повярвам че учени интелигентни и разумни хора ми вменяват такива герои които да помня уважавам и почитам в бъдеще. Моите съболезнования но това не е моят герой.( копие)
+2
 
 
Това е държавно лице ,той има право да те бие това е полицай ,скъсват ти г*за от бой и тогава другия път вече няма да продава ,негрото колко ,човешки живота е погубил с тея наркотици
+1
 
 
Там законите са такива първо бият ,после питат без причина всеки негър там ,продава наркотици ,изнасилва,криминални са 80 процента ог тях и после ги защитавате
+3
 
 
Тъпия негър със сумата престъпления при ареста също после го жалите. Защото не е продал наркотици на вас или вашето дете или не е обрал майкитеви.
0
 
 
ся трябва "COPS LIFE MATTER" и да влязат с бтр и в гетото :D
+2
 
 
Не Флойд е под въпрос... поведението на полицията е. четирима въоръжени полицай немогат да направят един арест като хората.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: