Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ѕребита ли е —ани јлекса, или всичко е лъжа? Ўведът с шокираща верси€!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 17:28 / 15.06.2017 оментари (25)1454
©
—амо преди н€колко дни певицата —ани јлекса пусна потресаващи снимки и разказа как е била пребита от гаджето си швед. » поиска справедливост. —лед което се скри в дома на родителите си. ƒрамата обаче може да претърпи обрат. ќказва се, че —ани не е подавала жалба, че е бита. “акава е подал брат й. ¬ полици€та обаче има и друга жалба - на нарочени€ за побойник —ами  ий —верт. “ой се е оплакал, че е бил изнудван за пари от роднини на българката,†пише "Ѕългари€ днес". Ќеговата истори€ пред вестника е съвсем различна.

"Ќе съм пребил јлександра! ќще преди инцидента на н€колко пъти се раздел€хме. Ќе знам защо още ме нарича "любовта на живота й" - месец по-рано вече й б€х казал, че не € обичам, не й разреших да се нанесе у нас. Ѕ€хме на тази сватба, но вече не точно като двойка. «а мен нещата б€ха приключили, но т€ не искаше да приеме това. јлександра не познаваше никой на сватбата, беше поканена само заради мен. ѕо едно време ме викнаха да дойда да € прибера от бара. «ащото се напила, буйствала и създавала проблеми на гостите и барманите. Ќе съм направил нищо, а те искаха да € изгон€т от заведението. Ќе мога да си об€сн€ защо твърди, че съм € бил! ќб€сн€вам си го само по един начин - т€ беше толкова пи€на, че едва ли помни какво точно се е случило. ѕо принцип јлександра пиеше доста и това не ми харесваше", об€сн€ва —верт.

"ѕолицаите дойдоха в дома ми в недел€ сутринта. –азказах им всичко. «аради разследването не мога да ви кажа всички подробности. Ќека те ги кажат, след като приключат случа€. ўе бъдете доста изненадани, като разберете какво точно се случи", твърди шведът. » допълва, че ако € е пребил н€ма да бъде на свобода, защото законите в Ўвеци€ относно насилието са много сурови.

"» най-малкото съмнение да имаше, че съм направил такова нещо, и вече отдавна щ€х да съм в ареста. “ова, че не съм, тр€бва да ви говори доста", допълва той.

ѕред полици€та шведът съобщил и за друг случай, свързан с името на јлександра.

"—лед инцидента бащата, братът на јлександра, т€ самата и един мъж, когато не познавам, дойдоха вкъщи (бащата и братът също живе€т в √ьотеборг). ѕочнаха да питат колко пари имам и дали знам кой е непознати€т. —ами€т мъж почна да об€сн€ва, че се занимавал с "такива неща" от 17 години и почна да говори как може "да решим проблема лесно и незабележимо".†

 азах му да изпратим вкъщи бащата и брата, които б€ха много разстроени и в€рвайки на верси€та на јлександра, ме заплашваха и наричаха как ли не. Ќо те не си тръгнаха. ќб€сних на този мъж каква е истори€та, показах му и моите рани, докато тр€бваше да се намес€ заради —ани. “огава те си тръгнаха, след като €сно им казах, че н€ма да им дам никакви пари. ¬еднага след това се обадих на полици€та", разказва подробно —ами —верт.

—ами  ий —верт намира твърдени€та на —ани јлекса, че той мразел българите, наричал ги "цигани", падал си расист, за "много гол€ма лъжа".

"»скам €сно да се знае, че обичам Ѕългари€ и българите. Ѕил съм в ѕловдив два пъти и срещнах прекрасни хора. Ќе аз, а јлександра наричаше сънародниците си "цигани". јз никога не бих употребил думата "джипси", това е нейна дума!  ак мога да съм расист, като първата ми жена е афганистанка, а бившата ми при€телка - българка?!", пита риторично той.

“ой се €досва и на твърдението, че пребил —ани заради инцидента с пи€ни€ шведски турист в —лънчев бр€г. ѕо думите на певицата —ами не пов€рвал на информаци€та по българските медии за истинността на случа€, т€ почнала да го контрира и така той се раз€рил.

"“ова твърдение вече откровено е грозно! Ќе само че никога не съм се съмн€вал в истинността на видеото, но именно аз й намерих името на този турист. ƒори от постовете й във Facebook може да се види, че й намерих информаци€та за него, ко€то след това тръгна по форумите.  акви са тези приказки?!  ак може т€ да лъже така!", възмущава се шведът, който се над€ва полици€та бързо да разреши случа€.

Ўведската полици€ също коментира случилото, като признават, че има обвинени€ и от двете страни.

"¬ Ўвеци€ има стандартна процедура - при съмнени€ за насилие и побой заподозрени€т се задържа. ўом като той не е задържан, очевидно не са били намерени доказателства до момента, че е причинил травмите на жената", об€сниха от полици€та в √ьотеборг и допълниха, че по случа€ се работи интензивно, но разследването е затруднено от факта, че на практика разполага само с думата на едини€ срещу думата на други€.

ƒаниел, очевидец на инцидента, пък твърди, че —ани е била мъртвопи€на и e паднала по стълбите.

"Ќе познавам много добре јлександра, не знам що за човек е по принцип. Ќе € б€х виждал отдавна, но когато се срещнахме на сватбата, беше много пи€на. » продължаваше да пие. ћомчета на бара не искаха повече да й сервират алкохол. “огава т€ започна да крещи, да се опитва да издърпва бутилката с уиски от ръцете им. Ќакра€ те изпуснаха бутилката и уискито се разл€ по бара. ѕрез ц€лото време јлександра се държеше лошо с останалите гости. Ќикой с нищо не € беше провокирал, всички се забавл€ваха.†

“€ обиждаше, наричаше шведките с грозни думи.  огато партито свърши, тръгнахме за такси. “р€бваше да се слиза по много стълби. “€ и —ами б€ха точно пред мен. ¬сички, които слизаха в този момент, вид€хме как т€ загуби равновесие и падна на стълбите. —ами се опита да € задържи, но не усп€ и т€ падна. » почна да крещи. ѕосле нашето такси дойде, но това е, което вид€хме", разказва очевидецът.

—ами и —ани се запознали чрез сайт за запознанства в интернет.

"“€ си имаше и добри страни, дори много добри страни. Ќо имаше много лица, странен характер. » това с пиенето беше проблем. ƒокато б€хме заедно, не се е дрогирала. Ќо ми е сподел€ла, че докато е участвала в "’ фактор", е вземала н€какви неща...", сподел€ шведът и обобщава: "ќт самото начало, когато € срещнах, б€х много объркан от поведението й, от различните й състо€ни€ и настроени€. ј и беше ужасно ревнива - при€телите ми винаги ме предупреждаваха да внимавам с това. ќтношени€та ни ту се развал€ха, ту тръгваха отново. —игурен съм, че друга такава като не€ н€ма да срещна повече."

Ћюбопитен факт е, че —ани јлекса изтри поста с обвинени€та, че гаджето й —ами € е пребило, и публикува кървави снимки.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“ози швед ми се струва, че не лъже. —поред мен всичко ,св€стно си е в Ѕългари€,гледа си семейството и мизерува-останалото са авантюристи!
0
 
 
“ака е, щом е решила да се прави на мъж ще €де бо€, ако не е бо€, то паважната екзема си е на лицето.“о май най-добре е да са и двете заедно, та дано да и дойде акъла в главата, в противен случай пак ще €де пердах от н€кой друг.....
+2
 
 
“ќ¬ј —» ≈ „»—“ќ ѕјƒјЌ≈ ѕќ Ћ»÷≈ Ѕ≈« ”ƒј–» —Ћ≈ƒ»“≈ —ј ќ“ ѕ–≈∆”Ћ¬јЌ≈ ј » ѕќ “≈Ћ≈¬»«»я“ј  ј“ќ √Ћ≈ƒј’ »Ќ“≈–¬ё“ќ —Џ— Ќ≈я ћ» Ќјѕ–ј¬» ¬ѕ≈„ј“Ћ≈Ќ»≈ „≈ Ѕ≈Ћ≈«»“≈ —ј ¬≈–“» јЋЌ» “ќ≈—“ ≈ƒЌј Ў»–ќ ј »¬»÷ј “ј ј „≈ ¬я–¬јћ Ќј ¬≈–—»я“ј ѕјƒјЌ≈ ѕќ Ћ»÷≈ —Ћ≈ƒ «јѕќ… Ќ» Џƒ≈ ѕќ Ћ»÷≈“ќ Ќяћј  –Џ¬ќЌј—яƒјЌ»я ќ“ ”ƒј–» “ќ¬ј ≈ ќ“ ќ’Ћ”«¬јЌ≈
+1
 
 
“ова е ожулено от падане по лице - май иска да вземе паричките на шведа! ћомиче напусни го с достойнство не се излагай така!
+3
 
 
—ел€ндурката и на луната да отиде си е сел€ндурка рЯТ©рЯШЈ
+2
 
 
» аз не пов€рвах от самото начало..по същите причини. » в профила и вл€зох...и н€маше за какво да се хвана, за да пов€рвам. «абел€зах обаче колко много наивни хора има в Ѕългари€, които са изгубили способността да мисл€т самосто€телно... и в€рват на лъжите, а се съмн€ват в истината и дори € отричат....ќтчайващо просто!
на 16.06.2017 г.
+2
 
 
 'во слагате минуси на хората? Ќа всички е €сно, че леката женичка е супер пропадн€к и лъже като циганка, на каквато си прилича впрочем...
-1
 
 
«асрамете се от коментарите си!ѕознавам лично —ани от малка,както и баща и -много добър барабанист.јко според вас е нормално да се бие така една жена,значи сте извратени ,или много завистливи.Ѕил съм в —кандинави€ около 20 години,и знам колко ни уважават като наци€.Ќормално е,този с погледа на психопат да си измисли верси€.—амо съжал€вам,че съм в »тали€, и че не мога да му изкрив€ физиономи€та.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
»змама с удостоверени€ за осигурителен стаж
—пецпрокуратурата влезе във "¬инпром  арнобат"! –азследват за пране на пари и укриване на данъци!
 оледно-новогодишни празници 2019/2020
—емейство от ¬арна отча€но се бори за живота на детенцето си
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: