Психар тормози холивудски актьор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:40 / 03.02.2023
855
Киану Рийвс извади ограничителна заповед срещу мъж, който настоявал, че има роднинска връзка със звездата от "Матрицата". В документите се твърди, че актьора бил тормозен от 38-годишния Брайън Диксън, който е обвинен, че се появил в дома на Рийвс в Холивуд Хилс, Калифорния шест пъти между 5 ноември и 20 януари. Твърди се, че Диксън се е опитвал да докаже, че е свързан с 58-годишния Рийвс, отчасти чрез споделяне на съобщения в социалните мрежи, в които се е наричал "Джаспър Кийт Рийвс“, пише "Телеграф".

Рийвс е роден в Канада през 1964 г., а родителите му са Патриша Тейлър и Самуел Ноулин Рийвс младши и е известно, че има три сестри; Ким, Карина и Ема.

На 5 ноември Диксън нахлул в задния двор на къщата на Рийвс и заспал в имота. Натрапникът бил отстранен, след като го намерили. На сутринта установили, че взломаджията оставил "подозрителна и тревожна“ чанта в имота, която съдържа комплект за ДНК тестове.

Според съдебните документи, цитирани от TMZ, Диксън е възнамерявал да ги използва върху Рийвс "в опит да докаже, че са кръвно свързани“. Натрапникът прехвърлил личните си "права“ на актьора и е поставил Рийвс, като "отговорник“ за него. В поне един от шестте случая Диксън влязъл в имота на Рийвс през странична врата, а в друг, прескочил оградата.

Актьорът няма представа кой е Диксън и отбелязва, че заподозрения има дълъг лист с кражби, включително заповед от съдия, издадена срещу него в Роуд Айлънд за предполагаемо проникване с взлом и проникване с престъпни намерения, притежаване на инструменти за кражба с взлом и вандализъм.

Рийвс получи ограничителна заповед, която гласи, че Диксън не трябва да се приближава на по-малко от 90 метра от звездата или неговата приятелка Александра Грант. Актьорът е наел охранителен екип, за да разследва навлизането, а полицията вече също се е ангажирала със случая.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6918):
06.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
Още новини от Международни новини:
Бас Ейкхаут: Ако кажем "Всичко ще бъде наред с вашите мини до 203...
ВВС на САЩ извършиха тестов полет на F-16, управляван от изкустве...
Le Monde: Въоръжени мъже са откраднали 70 милиона долара от Банка...
Един загинал и шестима ранени при стрелба в предградие на Париж
Русия обяви за издирване украинския президент Володимир Зеленски
Благодатният огън слезе в храма на Гроба Господен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).