Руски самолет се разби в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:20 / 25.03.2020
1106
По предварителни данни самолетът Су-27 се е разбил в Черно море по време на редовен полет, съобщи РИА Новости, цитирайки Министерството на отбраната.

Отбелязва се, че на 50 километра от град Теодосия самолетът е дал сигнал за бедствие.

В спасителната операция участват хеликоптери Ан-26, Ми-8, военни, както и граждански кораби, които са били в непосредствена близост до мястото на произшествието.

"Издирването на пилота в зоната на действие е усложнено от трудните метеорологични условия“, добавя Министерството на отбраната.

Два спасителни влекача са изпратени към мястото на катастрофата на Су-27 в Черно море, на място вече се намира моторен кораб, цитира РИА Новости информацията от пресслужбата на флота.

"Два буксира "Спасител Демидов "и" Меркурий " ще бъдат на мястото, след 2 - 2,5 часа. Моторният кораб "Волго-Балт 179 "вече е там", заяви говорителят на агенцията в отговор на въпроса кои кораби изпращат към предполагаемото място на катастрофата на самолета.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).