Скандал: Ето защо Ивайло Петев изгони Пянич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:27 / 17.11.2021
832
Българският селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е отстранил капитана на тима Миралем Пянич заради проблеми с дисциплината, съобщава dsport.bg, цитирайки местното издание "Klix“.

Пянич изигра 66 минути при загубата от Финландия с 1:3, като получи куп освирквания от феновете на тима заради слабата си игра. Стана ясно, че в деня преди двубоя срещу  финландците Пянич се е забавлявал цяла нощ, като е пушил наргиле и е пил алкохол.

Преди да изгони футболиста на Бешикташ, Петев е поискал обяснение. Пянич не е имал оправдание и се е извинил за поведението си, като е приел решението на българина без възражения.

Официалната страница на националния отбор на Босна публикува изявление, в което обяснява ситуацията с халфа, който е собственост на Барселона, но то бе изтрито по неизвестни причини.

Логично, Пянич не игра в последния двубой от квалификациите срещу Украйна, но това не бе от голямо значение, тъй като босненците вече бяха отпаднали. Тимът на Петев загуби от украинците с 0:2.

Местните медии нападнаха Петев заради изключването на звездата и попитаха защо Босна и Херцеговина не е играла с най-добрите си играчи, което българинът определи като изцяло свое решение.

На пресконференцията се чуха и въпроси за оставката на Петев, на които той не пожела да отговори и помоли журналистите да не са толкова негативни, при което започна спор в залата за пресконференции. Той определи представянето на тима под негово ръководство като "крачка напред" и обяви, че не трябва сам да дава оценка на работата си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Голям пожар бушува на пристанището в Солун
Енергийният експерт Мартин Владимиров: Турция става най-големият ...
Путин готви военна офанзива през лятото, смята журналистът Валери...
Каква заплата получава един евродепутат?
Силяновска се опитва да се представи като независима, смята Викто...
Един от най-влиятелните политици в Европа: Всички ме питат за вис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).