Спасиха оцелял при самолетна катастрофа, секунди преди да бъде премазан от влак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:34 / 10.01.2022
1464
Полицията в Лос Анджелис издърпа оцелял от катастрофирал самолет само секунди преди влак да се блъсне в него. Записи от камерата на полицията на Лос Анджелис от неделя заснеха спасяването, докато офицери се втурват да извлекат кървящия пилот от самолета, преди пристигащ влак да се разбие в останките на самолета.

Според пожарната катастрофата е станала близо до железопътната линия, водеща към летище Уайтман около 14:09 часа местно време.

Американец е истински късметлия, след като избяга от смъртта не веднъж, а два пъти в рамките само на няколко минути. Първоначално той успява да оцелее при самолетна катастрофа, но машината пада върху железопътни релси.

Човекът е спасен от полицаите, които успяват да го издърпат макар и кървящ от разбития самолет буквално секунди, преди авиомашината да бъде размазана от приближаващ влак.

Смразяващите кадри бяха разпространени от полицията в Лос Анджелис и са правени от камерите върху автомобилите на униформените. 

Пилотът на катастрофиралия еднодвигателен "Чесна " 172 е откаран в областен травматологичен център с няколко наранявания, но без опасност за живота.


Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
15 българи арестувани в Испания, ето каква е била незаконната им ...
Европейският парламент одобри законодателната реформа за по-ефект...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).