Съдът решава за екстрадицията на варненка, обвинена в убийството на бившия си съпруг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:50 / 09.12.2016
1174
Съдът във Видин решава дали да екстрадира варненката, заподозряна за убийството на бившия си съпруг - 63-годишен грък, съобщава Нова тв. Трупът му беше намерен във фризер в апартамент в атинското предградие "Калитеа" през 2015 г.

49-годишната Анелия Александрова от Варна се укриваше дълго време. На 15 ноември беше заловена на българо-румънската граница, заедно с 14-годишния си син, при опит да избяга от страната.

Според съдебния лекар жертвата е била за повече от една година във фризера. За да бъдат изяснени обстоятелствата около смъртта, тялото трябваше да бъде размразено. В процеса на разследване стана ясно, че убийството има пряка връзка с парична сума в размер на 230 000 евро, които изчезнали.

Парите били внесени в банкова сметка на непълнолетния син на двойката от бащата на жертвата и дядо на детето, който междувременно починал. Двамата родители били сътитуляри на сметката. От полицията смятат, че жената е взела парите и заминала с детето за България.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).