Tinder спира да работи в Русия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:34 / 02.05.2023
495
Популярното приложение за срещи Tinder съобщи, че след 30 юни няма да бъде достъпно за ползване на територията на Руската федерация.

От компанията Match Group, която поддържа приложението, заяви в кратко комюнике, че се присъединява към останалите западни фирми, които напуснаха страната след руската инвазия в Украйна миналата година.

Ние сме ангажирани със защитата на човешките права. Ето защо взимаме мерки, за да ограничим нашите услуги в Русия и обявяваме нашето изтегляне от руския пазар до 30 юни 2023 г.

Малко след като Москва нападна Киев, дигитални платформи като Спотифай (Spotify) и Нетфликс (Netflix) също се изтеглиха от Русия, пише Novini.bg.

Досега от Руската федерация, заради войната в Украйна, се изтеглиха редица международни компании като Фейсбук, Епъл, Гугъл, Найк, Старбъкс, Макдоналдс, Рено, H&M и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).