Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Това е фаталната българка, заради която американец изби семейството си!
Автор: Екип Varna24.bg 12:42 / 03.06.2019Коментари (0)2258
©
Видеоклипове за възрастни и снимки на българката Силвия Венциславова, докарали до лудост американеца Грант Амато, разпространи прокуратурата във Флорида. Младежът е обвинен, че е разстрелял родителите и брат си, защото били против връзката му с нашенката.

Силвия и Грант се запознават чрез еротичен сайт. Атрактивната мадама бързо успява да го оплете в мрежите си, докарвайки го до лудост. Влюбеният до уши Грант Амато изпраща на българката над 250 000 долара, с които Силвия си играела за него пред камерата на еротичния сайт.

Родителите на младежа разбират за връзката им и на 4 януари вкарват сина си в клиника за зависимости от интернет и порно, но това само влошава отношенията им. На 25 януари, след като Грант излиза от здравното заведение, семейството му разбира, че увлечението му по Силвия продължава. Избухва жесток скандал, в разгара на който Грант прави на решето майка си Маргарет, баща си Чад и брат си Коди. Труповете им са открити на следващата сутрин, писа "България Днес“.

Според разследващите мотивът на убиеца е застраховката им "Живот“. Младежът планирал да изпрати получената сума отново на българката. Той дори подал документи на 7 май до застрахователната компания. Оттам логично му отказват с мотива, че е арестуван за тройно убийство.

Обвинението разполага със стотици снимки и видеа, повечето от които порнографски и еротични, есемеси между Амато и Силвия, банкови извлечения, разкриващи суми, които той е харчил за нея. Има и коледна картичка, която Венциславова е изпратила до Грант.

Прокуратурата иска смъртно наказание за Амато. За него е определена мяра за неотклонение "парична гаранция“ на стойност 750 000 долара, която все още не е платена. Той няма прави да използва семейни пари, за да я покрие. На камък удрят и опитите му да спечели сумата, предлагайки на редица медии в Америка да им даде интервю, пише "Бг войс“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: