Товарен кораб потъна в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:56 / 19.04.2017
1614
Руски товарен кораб с екипаж от 12 души е потънал в Черно море. Това съобщи ТАСС, като се позова на представителството на руското министерство на извънредните ситуации в Краснодарския край. Корабът "Герои Арсенала" е плавал под панамски флаг от Азов за Турция и е потънал в района на град Керч.

Сред екипажа е имало девет украинци, двама руснаци и един грузинец. Засега е спасен един от моряците, а други четирима са били забелязани, но служители на спасителните служби не са успели да стигнат до тях. Четиримата са били със спасителни жилетки, но не е ясно в какво състояние са.

Търсенето на моряците е усложнено от буря - вятърът достига до 20 метра в секунда, вълнението на морето е до 4 бала, а температурата на водата е около 4 градуса над нулата, уточняват от руското министерство на извънредните ситуации.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).