Трагедия! Почина 23-годишният Марин Чачич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:11 / 24.12.2021
1231
23-годишният хърватски футболист Марин Чачич загуби живота си след три дни в кома, като преди това припадна на терена по време на тренировка с отбора си НК Нехай Сини, съобщиха медиите в страната.

От клуба обясниха, че веднага след като момчето е колабирало, лекарите са реагирали максимално бързо и правилно. Колата на спешна помощ е пристигнала за минути на стадиона, след което Марин Чачич е откаран в най-близката оборудвана за целта болница. Там лекарите са установили спиране на сърдечната дейност по време на тренировката.

След това той е поставен в коматозно състояние, докато лекарите се борят неуморно, за да спасят живота му. Въпреки усилията им младият мъж беше обявен за мъртъв на 23 декември късно вечерта. През всичките три дни градчето Сини, което се намира на 25 километра североизточно от Сплит в региона Далмация, изпращаше окуражаващи послания за него и за семейството му.

Роден в Госпич през 1998-а година, младият мъж е юноша на Риека и е обявен за един от топ-талантите в детска и юношеска възраст. На 17 започва да играе мъжки футбол в Нехай Сини, следва една година в италианската Серия Д, след което на 19 подписва с третодивизионния Тръне Загреб. Следва една година в Йединство (Бихач) от Босна и Херцеговина, а след това се връща в Нехай.

В медицинския му картон не е открито нищо притеснително по повод сърдечната му дейност, а също така фактът, че е сменил толкова много отбори можеше да даде индикации на някой от лекарите за проблем.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).