Удивителна история! Българи спасиха новородено коте в Йордания

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:15 / 22.03.2019
2358
Удивителна история за хуманност и човешка доброта ни изпрати читателка на Burgas24.bg. С нея жената иска да покаже, че не всички българи са изроди, които ритат бременни котки, тровят кучета и стрелят по щъркели.

"Страхотна история - българи в Йордания спасяват новородено котенце. Когато имаш сърце и душа е без значение в коя точка на света се намираш", гласи коментарът към снимките. На тях се вижда мъничка шепичка – още непрогледнало котенце, спасено от българка с огромно сърце. Ето какво споделя спасителката>

" Намирам се в Йордания и намерих това новородено коте в нищото, почти на улицата. Огледах всички котки и търсих майката, но без успех. Нямаше как да го оставя там, или щяха да го настъпят или да умре от студ на камъка съвсем скоро. Взех го с мен в един шал и купих сухо мляко от аптеката (единственото приложимо нещо, което намерих). Наложи се да направя цялата обиколка на Петра с него на ръце, спирах се да го храня и изпишквам. Знам, че шансовете му са минимални, още повече, че утре заминавам и момента с летището все още не искам да си го представям, но ще направя каквото мога. Сложила съм му бутилка с топла вода и е увито".

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).