В Русия: Майка на 3 деца се присмя на любовника си, че му е малък, той я удуши

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:27 / 15.04.2018
5364
29-годишна млада жена се запознала с бъдещия си убиец в кафене, след което отишли в неговия гараж, пишат руски медии.

Майката на три деца заплатила с живота си заради неудачна шега по адрес размера на половия му орган. Малко преди убийството двамата се запознали в кафене в градчето Ерзовка край Волгоград.

След обща вечеря, обвиняемият поканил Марина К. в гаража му, където започнали да правят секс. За изчезването на Марина съобщила нейна приятелка, която била с нея по-рано вечерта. Тя съобщила, че последно я видяла да си тръгва с младия мъж и оттогава не се е появявала. Когато полицаите го открили, той се кълнял, че се разделил с нея в близка пресечка. Но записите от охранителни камери опровергали думите му.

По време на разпита, мъжът, който бил с чисто съдебно минало, признал, че е удушил Марина, след като тя се пошегувала, че пенисът му е малък. След това той отнесъл тялото й в близка гора и я заровил там. Децата на убитата, най-голямото от които е на 11 години, били взети от баща им. С Марина били разведени, но след смъртта им той не се отказал от двете си дъщери и сина.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).