Водещ експерт по НЛО предупреди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:07 / 30.01.2023
1217
Водещ експерт по НЛО предупреди, че извънземните "не идват с мир“, след като прекара 45 години в разследване на потенциални срещи с извънземни. Малкълм Робинсън е написал 10 книги за извънземни и е описал как изглеждат според него.

Той е изследвал десетки инциденти с извънземни през десетилетията и твърди, че те са извършвали отвличания.

Въпреки че много наблюдения са обясними, той казва, че има и няколко инцидента през годините, които все още не са напълно разбрани. Според него, че извънземните "имат план“, въпреки че все още не е ясно какъв е той.

“Въпреки че голяма част от НЛО могат да бъдат обяснени, все още има инциденти, които аз и моите колеги по света все още не можем да разберем“, каза Робинсън пред “Daily Star", цитиран от "Телеграф".

“Това, което няма съмнение, е, че мистерията около НЛО е реална, много реална. Виждаме това в ренесансови картини и стари рисунки в пещери, тези странни форми и образувания. Те със сигурност имат план – можем само да спекулираме, но не бих казал, че са мирни, поради хилядите отвличания от НЛО по света“, каза експертът.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).