Застреляха учителка, правила секс със 17-годишен ученик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:55 / 19.05.2018
4687
Преди половин година 32-годишната учителка от Пенсилвания Рейчъл дел Тондо бе уличена в сексуална връзка със свой ученик. Преминаващите наблизо полицаи били заинтересувани от автомобил с изключен двигател, чиито стъкла били запотени отвътре, пише Дейли Стар.

Тогава никой и не помислял, че цялата история ще приключи с трагедия. В колата се намирали Рейчъл и 17-годишен ученик. Полицията я арестувала, но после я пуснали. След като новината стигнала до ушите на директора на училището, тя била уволнена. След това я напуснал съпругът й. Рейчъл се преместила да живее с майка си.

Преди няколко дни тя влязла в магазин за сладолед, а когато излизала, неизвестен стрелял в нея шест пъти.  Младата жена загинала на място. Адвокатите, които са занимавали с разследването на връзката й с непълнолетен, били шокирани от новината за смъртта й. Те изразили съболезнования на близките й.

Засега обаче причината за убийството е неизвестна. В момента полицаите разследват дали 17-годишният й любовник също е под заплаха.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
WSJ: Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навал...
Хилари Клинтън идва в България
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Забраняват употребата на мокри кърпички?
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
Земетресение разтърси района край Солун


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).